Nieuwe tik voor De Boer, Guidetti lang uit roulatie

15 augustus 2017, 14:46

Frank de Boer heeft een nieuwe domper te verwerken gekregen bij Crystal Palace. Alsof de 0-3 nederlaag in eigen huis tegen promovendus Huddersfield Town nog niet erg genoeg was, heeft De Boer nu vervelend blessurenieuws te horen gekregen. Wilfried Zaha zal er een tijdje uit liggen.

Zaha, een van de smaakmakers in het elftal van De Boer, heeft tijdens het treffen met Huddersfield een knieblessure opgelopen en zal daarom meerdere weken buitenspel staan. De aanvaller lijkt in ieder geval de wedstrijden tegen Liverpool, Swansea City en Burnley te moeten missen.

Guidetti

Ondertussen heeft John Guidetti zich in de ziekenboeg gemeld bij Celta de Vigo. De Zweedse oud-Feyenoorder kampt met een gebroken sleutelbeen, na de gewonnen oefenwedstrijd tegen AS Roma van afgelopen zondag. Guidetti moet zes weken toekijken en mist daardoor onder meer de duels met Real Sociedad, Real Betis, Alavés en Espanyol. Voor Nederland is het gunstig dat Guidetti ook de komende duels van Zweden in de WK-kwalificaties moet missen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen