Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feghouli verlaat West Ham en verkast naar Galatasaray

Feghouli verlaat West Ham en verkast naar Galatasaray

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 augustus 2017 – Al na één seizoen trekt Sofiane Feghouli de Premier League-deur achter zich dicht. Hij opteert voor een vertrek bij West Ham United en gaat zijn loopbaan in Turkije een nieuwe impuls geven. Maandag is namelijk duidelijk geworden dat de international naar Galatasaray transfereert.

Feghouli werd vorig seizoen als grote aankoop gepresenteerd bij West Ham, dat hem destijds overnam van Valencia. Hoewel hij tot 27 wedstrijden kwam in Londen, drukte hij niet echt zijn stempel op het spel van de ploeg van Slaven Bilic. In de Premier League scoorde hij in totaal drie keer.

De buitenspeler gaat nu dus spelen voor Galatasaray, dat zijn tot 2019 lopende contract in Londen heeft afgekocht. Beide clubs maken de transfer via de eigen kanalen bekend.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd