Willem II-spits Sol met ijs op knie: "Het is niet ernstig"

14 augustus 2017, 11:13

Fran Sol, de enig redelijk fitte spits van Willem II, stond zondag na de verloren thuiswedstrijd tegen Excelsior (1-2) met een pak ijs op zijn knie. De schade lijkt mee te vallen. Een nieuwe blessure kunnen de Tilburgers ook niet gebruiken, omdat Bartholomew Ogbeche de komende tijd buitenspel blijft staan.

Sol maakte tegen Excelsior de aansluitingstreffer voor Willem II. "Ik ben woensdag pas begonnen met trainen. We moeten voorzichtig zijn, maar het is niet ernstig", zegt Sol tegen Omroep Brabant. De Spanjaard speelde de hele wedstrijd ook vol, tegen de verwachting van trainer Erwin van de Looi in. "Dat is eigenlijk een wonder. Hij heeft in de voorbereiding heel erg weinig gespeeld."

Van de Looi hoopt deze transferperiode een extra spits aan te kunnen trekken. De Tricolores hebben ook Ogbeche onder contract. Hij scheurde begin januari zijn voorste kruisband, maar de Nigeriaan wordt voorlopig niet terugverwacht.

Van de Looi: "Ogbeche gaat vanaf maandag weer voorzichtig meetrainen. Maar dat is af en toe en nog lang niet iedere dag. Soms traint hij hier, maar hij gaat ook nog in Zeist trainen in het kader van zijn revalidatie. Alle minuten die hij voor de winterstop maakt zijn meegenomen. De komende maanden is eigenlijk alles extra als hij speelt."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen