Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sánchez was zondag wel aanwezig bij hersteltraining Ajax

Sánchez was zondag wel aanwezig bij hersteltraining Ajax

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 augustus 2017 – Hij is waarschijnlijk de meest besproken speler tijdens de eerste speelronde van het Eredivisie-seizoen 2017/18 en dat zonder ook maar bij de selectie te zitten. Davinson Sánchez meldde zich zondag echter wel gewoon op de hersteltraining van Ajax.

Een paar dagen geleden kwam het bericht in de media dat Tottenham Hotspur de verdediger wil overnemen en daar volgens De Telegraaf maar liefst veertig miljoen euro voor overheeft. Toen het nieuws naarbuiten kwam dat de Amsterdammers niet mee willen werken aan een transfer, meldde de Colombiaan zich bij trainer Marcel Keizer. "Hij was niet gemotiveerd", zo onthulde Keizer, al speelde ook het kunstgras bij Heracles Almelo een rol in het niet selecteren van Sánchez. 

Ajax nam Sánchez afgelopen zomer over van Atlético Nacional voor een bedrag van vijf miljoen euro. Sindsdien speelde hij 47 duels in het eerste, waarin hij als verdediger zijnde tot het heel respectabele aantal van zeven doelpunten kwam.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd