Debuterende Bijlow: "Hier heb ik als kind al van gedroomd"

13 augustus 2017, 17:52

Een keer was hij kansloos bij een pegel van Fredrik Jensen, maar verder kende Justin Bijlow een prima debuut voor Feyenoord. De regerend landskampioen won bovendien met 2-1 van FC Twente, waardoor het een perfecte zondagmiddag was voor de jonge doelman.

"Hier heb ik als kind van gedroomd", vertelt de keeper op de website van de Rotterdammers. "Dat die droom vandaag uitkwam, is fantastisch. Ik speel sinds de F3/F4 bij de club en ben opgegroeid in een echte Feyenoord-familie, dus dan is het prachtig dat je zelf voor deze club mag spelen."

Heel veel tijd om nerveus te zijn had Bijlow niet. "Pas kort voor de wedstrijd hoorde ik definitief dat ik zou spelen, omdat Brad vandaag nog wat testen zou doen. Afgelopen nacht heb ik goed geslapen, al had ik natuurlijk wel wat meer spanning dan normaal. Het is vervelend voor Brad dat hij niet kon spelen, maar in dat geval moet ik er staan."

Hoewel Bijlow dus eenmaal kansloos was tegen een knal van Jensen won hij al vroeg in de wedstrijd een belangrijk duel van de Fin. "Ik zag hem op me afkomen en dacht: niet twijfelen, vol erop en die bal tegenhouden. Die goal van Jensen zat er fantastisch in, die bal was onhoudbaar. Uiteindelijk kan ik tevreden terugkijken op mijn debuut, waar ik vanavond van ga genieten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen