El Ghazi verliest met spelers op doel, Genk wint ruim

El Ghazi verliest met spelers op doel, Genk wint ruim

13 augustus 2017 – Lille begon vorige week overtuigend aan het nieuwe seizoen met een 3-0 zege op Nantes, maar heeft in de tweede speelronde een pak op de broek gekregen. De formatie, met Anwar El Ghazi in de basis, ging met 3-0 ten einde bij promovendus RC Strasbourg.

Het zat de formatie van trainer Marcelo Bielsa niet mee op personeel vlak. De Argentijnse coach werd in de eerste helft namelijk gedwongen om drie geblesseerde spelers te vervangen. Toen doelman Mike Maignan na de pauze een rode kaart kreeg, kon hij dus geen nieuwe keeper inbrengen. Dat betekende dat spits Nicolas de Préville en later verdediger Ibrahim Amadou op goal kwam te staan. Een succes werd dit niet: Lille kreeg in het laatste kwartier drie goals tegen en ging daardoor de bietenbrug op.

Albert Stuivenberg heeft met Racing Genk de eerste zege van het seizoen te pakken. In de derde speelronde van de Belgische competitie wist de ploeg in een spectaculaire wedstrijd met 3-5 te winnen van Antwerp. Al na twintig minuten stond Genk met 0-3 voor, waardoor het een gewonnen wedstrijd speelde. Genk en Antwerp staan na drie wedstrijden allebei op vier punten.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021