Cocu looft Lozano na zege: "Potentie om een ster te worden"

Cocu looft Lozano na zege: "Potentie om een ster te worden"

12 augustus 2017 – Phillip Cocu was zeer tevreden met zowel het spel van PSV als de 3-2 overwinning op AZ. De trainer had daarnaast vooral ook complimenten over voor nieuweling Hirving Lozano. Hij denkt dat de Eindhovenaren nog veel plezier zullen gaan beleven van de Mexicaan.

"Ik vond het een geweldige voetbalavond. Dit was wat mensen graag wilden zien. Daar heb je twee teams voor nodig en dan krijg je een geweldige wedstrijd", was de eerste reactie van Cocu tegenover de NOS. "AZ heeft een geweldig team. Ze spelen goed positiespel. We hadden er een paar minuten voor nodig om dat op te lossen. Het enige jammere was dat er na de 3-1 nog een dubieuze penalty wordt gegeven. Daardoor werd het toch nog spannend. Anders denk ik dat het eerder gespeeld was."

De trainer van de Eindhovenaren was zeer te spreken over Eredivisiedebuntant Lozano. "Hij heeft zeker de potentie om een ster in de Eredivisie te worden. Hij speelde fantastisch", is Cocu lovend. Wel vond hij dat PSV meer doelpunten had kunnen maken. "Maar dat gold ook voor AZ. Het was een open wedstrijd. Maar ik vind wel dat we voor rust meer hadden kunnen scoren. De kansen waren er."

Diego Maradona was aandachtig toeschouwer op de tribunes in het Philips Stadion. "Ik heb veel naar hem gekeken vroeger. Het is harstikke leuk dat hij met zijn ploeg naar een wedstrijd komt kijken. Dat is bijzonder", aldus Cocu.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 14 december 2017

  2. woensdag 13 december 2017