Pastoor baalt enorm: "Hebben dit aan onszelf te wijten"

Pastoor baalt enorm: "Hebben dit aan onszelf te wijten"

12 augustus 2017 – Alex Pastoor zag Sparta Rotterdam bij de seizoensstart met 3-0 onderuit gaan op bezoek bij promovendus VVV-Venlo. De trainer baalde van hoe zijn ploeg na rust voor de dag kwam en stelde dan ook dat de nederlaag volledig terecht was."Het is zeker pijnlijk. Dit is een heel dure nederlaag", sprak Pastoor na afloop tegenover de camera van de NOS. "Ik vind dat we dit aan onszelf te wijten hebben. We hebben prima gevoetbald in de eerste helft en we hadden afgesproken in de tweede helft precies hetzelfde te doen. Als ik dan zie hoe we de eerste paar minuten na rust dan spelen en direct de tweede tegengoal krijgen. Dan is de wedstrijd wel gespeeld. Het was een vreselijke attitude."

"We verspeelden in die tien minuten gewoon de wedstrijd. De jongens werken keihard, maar die houding in de eerste minuten van de tweede helft kan ik niet thuisbrengen", vervolgt Pastoor, die ook vindt dat Sparta het naliet om terug in de wedstrijd te komen. "De kansen waren er wel, maar daar laten we het ook liggen." 

De trainer ging nog even in op het vetrek van Mathias Pogba. "Het was wel lekker geweest om vandaag een grote, sterke jongen voorin te hebben ja. Maar dit was het verhaal Pogba. Ik wil er ook niet te veel woorden aan vuil maken, want de woorden worden vuil als ik het daarover ga hebben. Het zit me nog steeds niet lekker. Geen van de betrokkenen", aldus Pastoor over het plotselinge vertrek van de Fransman.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 18 oktober 2018

  2. woensdag 17 oktober 2018