NAC Breda
0 – 1
PEC Zwolle

Ajax-tegenstander Rosenborg rekent pas laat af met Molde

Ajax-tegenstander Rosenborg rekent pas laat af met Molde

12 augustus 2017 – Rosenborg BK heeft opnieuw een zege weten te boeken in de Noorse competitie. Makkelijk ging het echter niet voor de ploeg van Kaare Ingebrigtsen. Molde FK werd met 1-2 verslagen, maar beide doelpunten van Rosenborg vielen pas laat in de tweede helft.

Molde kende een prima start en beloonde dat door binnen vijf minuten op een 1-0 voorsprong te komen. Fredrik Brustad zorgde voor de openingstreffer. Het antwoord van Rosenborg liet lang op zich wachten. De eerste helft wisten de bezoekers niets te forceren. Pas toen er nog iets meer dan een kwartier te spelen was, viel de gelijkmaker via Nicklas Bendtner.

Rosenborg slaagde er even later in om ook nog de winnende te maken. Met nog vijf minuten op de klok tekende Anders Konradsen voor de 1-2. Daardoor gaat Rosenborg nog steviger aan kop in Noorwegen. Het verschil met nummer twee Sarpsborg 08 bedraagt acht punten. Ajax en Rosenborg treffen elkaar aanstaande donderdag om 20.45 uur in Amsterdam voor de kwalificatieronde van de Europa League.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 21 oktober 2017

  2. vrijdag 20 oktober 2017