Keizer legt uit: "Wil alleen spelers met 100 procent focus"

Keizer legt uit: "Wil alleen spelers met 100 procent focus"

12 augustus 2017 – Marcel Keizer heeft op de officiële website van Ajax een verklaring gegeven over de afwezigheid van Davinson Sánchez zaterdagavond tegen Heracles Almelo. De Colombiaanse verdediger staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur en zolang dat speelt houdt de trainer hem buiten de wedstrijdselectie.

Zonder Sánchez reisde Ajax af naar Almelo voor de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles. Damil Dankerlui vervangt de Colombiaan. "Marc Overmars en ik hebben allebei contact met Davinson gehad over de zaken die rondom hem spelen. Natuurlijk hoop ik dat hij bij Ajax blijft, maar vanavond spelen we zonder hem. Ik wil alleen spelers mee die 100 procent focus hebben op Heracles – Ajax", legt de trainer uit.

Tottenham Hotspur deed een bod van veertig miljoen euro op Sánchez, maar dat wees Ajax af. Overmars liet zelfs weten de verdediger een nieuw en verbeterd contract aan te willen bieden. "Davinson heeft veel dingen aan zijn hoofd. Dan is de focus en motivatie om te spelen er niet. Ik moest een keuze maken en Davinson vond zichzelf niet gemotiveerd genoeg", laat Keizer weten.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 oktober 2017

  2. zondag 22 oktober 2017