De Boer ziet ook positieve punten: "Het komt goed"

De Boer ziet ook positieve punten: "Het komt goed"

12 augustus 2017 – Frank de Boer ging in zijn eerste Premier League-wedstrijd aan het roer bij Crystal Palace met 0-3 onderuit tegen promovendus Huddersfield Town. Toch zag de manager niet alleen maar negatieve punten en heeft hij er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.

Voor De Boer is er nog weinig aan de hand na de eerste nederlaag van Crystal Palace. "Dit is een valse start. Natuurlijk hoop je het thuisvoordeel te kunnen benutten en drie punten te pakken. We begonnen aardig, maar gaven het binnen vijftien minuten weg", aldus de Nederlandse manager tegenover Ziggo Sports. "Daarna kregen we weer wat controle, maar lieten we het na om de aansluitingstreffer te maken. Dan krijg je ook nog die 0-3 om de oren en dat is helemaal zuur."

Ondanks de valse start verwacht De Boer dat het dit seizoen wel goed gaat komen met Crystal Palace. "Ik heb ook positieve dingen gezien. Maar je moet negentig minuten geconcentreerd zijn. Dat waren we niet en daar betalen we de rekening voor. Maar het is nog maar de eerste wedstrijd, bij sommigen is dan wat spanning aanwezig. Dat is normaal en het gaat zeker goedkomen. We hebben genoeg dreigende momenten gehad, maar die benutten we niet. Een wedstrijd duurt geen 75 minuten. Dit was een dure les", concludeerde de trainer.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 14 december 2017

  2. woensdag 13 december 2017