De Boer verliest bij debuut, Chelsea onderuit tegen Burnley

12 augustus 2017, 18:02   Bijgewerkt: 12 augustus 2017, 18:21

Chelsea is niet goed begonnen aan de Premier League. In eigen huis ging de regerend kampioen verrassend met 2-3 onderuit tegen Burnley FC. De ploeg van Antonio Conte moest al na veertien minuten met tien man verder nadat Gary Cahill direct rood kreeg.

Chelsea kreeg in het eerste kwartier van de wedstrijd al een flinke tegenvaller te verwerken toen Cahill na een flinke overtreding op Steven Defour van het veld werd gestuurd. Tien minuten later opende Sam Vokes de score voor Burnley. Nog voor rust was de stand 0-3 in het voordeel van de bezoekers. Stephen Ward en Vokes met zijn tweede zorgden voor die stand.

Met nog iets meer dan twintig minuten te gaan deed Alvaro Morata iets terug voor Chelsea: 1-3. Chelsea eindigde de wedstrijd zelfs met negen man omdat Cesc Fabregas enkele minuten voor tijd zijn tweede gele kaart ontving. Toch gaf de titelhouder niet op en viel zelfs de 2-3 nog. David Luiz zorgde voor de aansluitingstreffer. Daar bleef het echter bij op Stamford Bridge.

Crystal Palace-Huddersfield Town

Ook voor Crystal Palace verliep de eerste speeldag in de competitie niet zoals gehoopt. Het team van Frank de Boer ging tegen promovendus Huddersfield Town hard met 0-3 onderuit. Bij Crystal Palace begonnen Jaïro Riedewald, Patrick van Aanholt en Timothy Fosu-Mensah in de basis. Al na 23 minuten kwam de thuisploeg op achterstand na een eigen doelpunt van Joel Ward.

Nog geen drie minuten later verdubbelde Huddersfield de score. Ditmaal was Steve Mounie trefzeker. De ploeg van de De Boer wist daar weinig tegenover te zetten en het werd zelfs nog erger voor Palace. Twaalf minuten voor tijd bepaalde Mounie de eindstand op 0-3.

Everton-Stoke City

Het Everton van Ronald Koeman heeft de eerste overwinning wel binnen. Aanwinst Wayne Rooney maakte kort voor rust het enige doelpunt van de eerste helft tegen Stoke City. In de tweede helft werd niet meer gescoord waardoor de van Manchester United overgekomen aanvaller bij zijn rentree direct zeer belangrijk was.

Bij Everton had Davy Klaassen een basisplaats. Hij speelde zestig minuten mee. Aan de kant van Stoke City speelde Erik Pieters vanaf de start.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen