Succescoach Zidane gaat verlengen bij Real Madrid

Succescoach Zidane gaat verlengen bij Real Madrid

12 augustus 2017 – Zinedine Zidane gaat zijn contract bij Real Madrid verlengen. De succesvolle trainer heeft dat bevestigd op een persconferentie in aanloop naar de wedstrijd om de Spaanse Super Cup tegen FC Barcelona. Naar alle waarschijnlijkheid verlengt de Fransman zijn verbintenis tot medio 2020, zo meldde AS al eerder. Zijn huidige contract loopt medio 2018 af.

"Ik ben blij, want dit is een teken van vertrouwen in het werk dat wij hier leveren", citeert L'Équipe Zidane. Ondertussen blijft de voormalige Gouden Bal-winnaar ook realistisch. "Ik kan voor twintig jaar tekenen, maar binnen een jaar kan ik hier niet meer zijn", zegt hij op het digitale thuis van de Madrilenen. "Ik weet wat ik moet doen, ik geniet  van elke dag. Op een dag zal het voorbij zijn. Onze samenwerking is niet afhankelijk van contracten en geld."

Onder Zidane won de Koninklijke al twee keer de Champions League, de Spaanse titel, het WK voor clubteams en twee keer de Europese Super Cup. Op korte termijn kan er een prijs bijkomen. Real Madrid speelt in een tweeluik met Barcelona om de Spaanse Super Cup. Zondag is Camp Nou het decor, woensdag is de return in Madrid.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 16 december 2017

  2. vrijdag 15 december 2017