Trefzekere Memphis: "Nog steeds aan elkaar wennen"

Trefzekere Memphis: "Nog steeds aan elkaar wennen"

12 augustus 2017 – Mede door Memphis Depay kent Olympique Lyon een uistekende seizoenstart. De vrijdag trefzekere Oranje-international ziet ook ruimte voor verbetering, terwijl zijn trainer Bruno Genesio niet te veel op de zaken vooruit lopen.

Memphis zorgde vrijdag vanuit een vrije trap voor de 0-1 op bezoek bij Stade Rennes. Lyon zegevierde uiteindelijk met 1-2. "De wedstrijd was zwaar en ik ben blij met mijn eerste doelpunt", zegt de oud-PSV'er op de website van zijn club. "Maar dat is nog maar de tweede wedstrijd van het seizoen en we moeten nog steeds aan elkaar wennen. Op dit moment gaat het goed en moeten we deze lijn doortrekken."

Een week eerder won Lyon eenvoudig van Strasbourg (4-0), en voert de zevenvoudig kampioen van Frankrijk de ranglijst aan. "Als we dit doortrekken, is dat zeer bemoedigend. Maar we moeten niet te vroeg conclusies gaan trekken", aldus Genesio. "We zijn net begonnen. Wij willen voor de interlandperiode in de top-drie staan, dus dat betekent dat we nog twee wedstrijden moeten winnen."

De komende twee wedstrijden speelt Lyon tegen Girondins Bordeaux en FC Nantes.

Lees ook onze special over Olympique Lyon: Wat kunnen we verwachten van het 'Nederlandse' Lyon?

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 16 december 2017

  2. vrijdag 15 december 2017