Van Dijk mist seizoensopener Southampton door virus

11 augustus 2017, 10:55

Virgil van Dijk mist de seizoensopener van Southampton tegen Swansea City. Volgens manager Mauricio Pellegrino ontbreekt de verdediger, omdat hij deze week ziek was. Zijn afwezigheid is opvallend, omdat Van Dijk maandag een transferverzoek indiende.

Southampton ontvangt zaterdagmiddag Swansea City in eigen huis. Omdat Van Dijk onderwerp van gesprek is bij The Saints, werd op een persconferentie gevraagd of hij gaat spelen. "Nee, omdat hij deze week problemen heeft gehad met een virus", citeert BBC Pellegrino. "Hij kon de laatste twee dagen niet trainen."

Van Dijk aast deze transferperiode op een transfer. Echter wil Southampton hem niet laten gaan. Daarom diende de Oranje-international een officieel transferverzoek in. Pellegrino: "Mijn reactie is hetzelfde als drie weken geleden. Wij verwachten dat hij terugkomt op de training, omdat wij hem nodig hebben."

"Hopelijk verandert zijn mening. De club is vanaf het begin duidelijk geweest richting de speler. We kunnen niet iedere individuele situatie controleren. Virgil is onderdeel van de club. Hij heeft een contact, maar zijn nu in afwachting."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen