Van Bronckhorst rekent op fitte Jones en Haps tegen Twente

10 augustus 2017, 16:27

Feyenoord begint dit weekend voor het eerst in achttien jaar aan de competitie als landskampioen. Honderd procent fit is de selectie van Giovanni Bronckhorst vooralsnog niet. De trainer zag vrijdag Brad Jones en Ridgeciano Haps binnen blijven.

"Qua fitheid gaat het goed met de selectie, maar wat blessures betreft niet", vertelt de Feyenoord-trainer. "Ze zijn natuurlijk niet voor niets binnen gebleven. Brad had eigenlijk geen last op dinsdag, maar hij stapte dinsdagochtend zijn auto uit en had wat last van zijn rug. Dus de afgelopen dagen hebben we 'm laten behandelen. De verwachting is dat hij zondag kan keepen." Een fitte Jones is ook cruciaal voor Feyenoord, aangezien ook Kenneth Vermeer geblesseerd is. 

"Voor Ridgeciano geldt eigenlijk hetzelfde, het is uit voorzorg", vervolgt Van Bronckhorst. "Dus ik verwacht dat ze allebei inzetbaar zullen zijn." Haps lijkt mits fit zeker van een basisplaats, afgelopen weekend speelde hij tijdens de Johan Cruijff Schaal tegen Vitesse de volledige wedstrijd. Zondag wacht het thuisduel tegen FC Twente.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen