Van Veldhoven: "Contact Anelka na week of drie doodgebloed"

9 augustus 2017, 09:29

De samenwerking tussen Roda JC en Nicolas Anelka is zo goed als zeker ten einde. Hij is sinds de aanstelling van technisch directeur Harm van Veldhoven niet meer in Kerkrade gesignaleerd. Daarnaast moet investeerder Aleksei Korotaev, die Anelka meenam naar Limburg, langer in de cel blijven.

"Nicolas maakt geen onderdeel uit van ons technisch kader", zegt Van Veldhoven tegen De Telegraaf. "Er is in het begin van mijn aanstelling nog wel contact met hem geweest via zijn zaakwaarnemer, maar dat is na een week of drie doodgebloed. Financieel gezien is het ook bijna onmogelijk om hem binnenboord te houden."

Algemeen directeur Wim Collard houdt een slag om de arm. "Het netwerk en de kennis van Nicolas zijn natuurlijk altijd welkom, maar op dit moment richten we ons niet op de Franse markt. Roda kijkt momenteel naar spelers uit Nederland, Duitsland en België."

Korotaev

Daarnaast zit Korotaev nog zeker een maand in de cel. De rechter in Dubai wees een verzoek om de Zwitsers-Russische miljonair op borgtocht vrij te krijgen af. Korotaev zit vast voor het uitschrijven voor een ongedekte cheque.

"De rechter die over de zaak gaat was op vakantie, waardoor er geen definitieve uitspraak kon volgen. De volgende zitting zal op zijn vroegst volgende maand plaatsvinden", aldus Korotaevs woordvoerder Antoine Casanova. "Aleksei heeft op dit moment alleen één keer per week contact met zijn familie. Met de mensen van Roda JC heeft hij niet meer gesproken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen