Isco kondigt contractnieuws aan: "Komt binnenkort in orde"

9 augustus 2017, 08:17

Isco zet spoedig zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis bij Real Madrid. De Spanjaard heeft dat dinsdag na afloop van het gewonnen Europese Super Cup-duel met Manchester United (2-1) aangekondigd. In Skopje was Isco de maker van het tweede Madrileense doelpunt.

Zijn contract bij de Koninklijke loopt over een jaar af. "Mijn contractverlenging is dichtbij en komt binnenkort in orde", zegt Isco in de Spaanse media. Volgens zijn trainer Zinedine Zidane verdient hij een nieuw contract. "Ja. Het doelpunt dat hij maakte, en de manier waarop hij speelde, dat kan alleen Isco", aldus de Franse oefenmeester.

Zidane zag dat Real Madrid de touwtjes tegen Manchester United in handen had. Na de aansluitingstreffer van Romelu Lukaku was het even billen knijpen, maar stapte de Champions League-houder terecht als winnaar van het veld.

"Je kunt niet anderhalf uur hetzelfde niveau vasthouden", meent Zidane. "Dat is ook het mooie van dit spel. We hebben een paar moeilijke momenten gehad, maar hadden de wedstrijd onder controle. We speelden tegen een ploeg die je in de problemen kan brengen. Het team is kalm gebleven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen