Het buitenland lonkte voor Toornstra: "Koos voor zekerheid"

8 augustus 2017, 17:55

Vorig seizoen werd hij nog in verband gebracht met een overstap naar 1899 Hoffenheim, maar deze zomer tekende Jens Toornstra een nieuw contract bij Feyenoord. Het geeft aan dat de 28-jarige middenvelder het naar zijn zin heeft in Nederland. Zelf geeft hij aan dat hij bewust voor zekerheid heeft gekozen.

Een transfer naar het buitenland was een optie voor Toornstra. "Er was interesse, maar als ik naar het buitenland was gegaan, had ik mijn dochter ook nagenoeg niet meer kunnen zien. Daarbij was het aanbod van Feyenoord goed, dus de keuze was vrij makkelijk", geeft hij aan in gesprek met Helden

Het was deze zomer een soort nu of nooit voor de international. "Klopt. En dan kies ik voor m'n dochter. Kort na het seizoen was het al duidelijk dat ik bij Feyenoord wilde blijven. Ik koos voor zekerheid. Maar ook omdat ik het hier heel erg naar m'n zin heb. We zijn kampioen geworden en gaan nu Champions League spelen, dat wil ik graag meemaken en daar ga ik van genieten."

De middenvelder begon afgelopen zaterdag goed aan het nieuwe seizoen, door te scoren in de wedstrijd tegen Vitesse om de Johan Cruijff Schaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen