Vitesse huurt Castaignos voor één seizoen van Sporting

7 augustus 2017, 19:24

Luc Castaignos keert terug naar de Eredivisie. Vitesse huurt de spits voor één zijn seizoen van Sporting Lissabon. De 24-jarige Castaignos sluit per direct aan bij de Arnhemmers. Castaignos moet in de Gelredome de concurrentie aangaan met Tim Matavz, die deze transferperiode ook al werd aangetrokken.

"We wilden de spitspositie zo goed mogelijk dubbel bezet hebben", zegt technisch directeur Mo Allach op de website van Vitesse. "Met de komst van Luc is dat gelukt. Luc weet wat er gevraagd wordt van een spits, zowel in de Eredivisie als in Europees verband. Nu Luc aansluit, hebben we ook in de aanvalslinie volop concurrerend vermogen."

Castaignos doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord. Daarna kwam hij uit voor Internazionale, FC Twente en Eintracht Frankfurt. "Ik heb goede gesprekken gehad met Vitesse. De keuze voelt goed en ik wil weer belangrijk zijn voor een team. We willen met Vitesse in alle competities zo goed mogelijk meedoen en daar wil ik mijn bijdrage aan leveren", aldus Castaignos.

Voor Vitesse is Castaignos de elfde versterking. Thomas Bruns, Thulani Serero, Fankaty Dabo, Bryan Linssen, Remko Pasveer, Charlie Colkett, Tim Matavz, Mukhtar Ali, Mason Mount en Matt Miazga.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen