'PSV is ver in onderhandelingen met Brighton over Pröpper'

6 augustus 2017, 16:39

PSV lijkt Davy Pröpper kwijt te raken aan het Engelse Brighton & Hove Albion. De onderhandelingen met de Premier League-promovendus zitten in de laatste fase, meldt De Telegraaf zondagmiddag. Pröpper heeft van PSV toestemming gekregen om zelf alvast te onderhandelen met Brighton.

Pröpper heeft bij PSV een contract tot de zomer van 2020. De bovengenoemde krant noemt geen transfersom. Afgelopen winter deed Zenit St. Petersburg met vijftien miljoen euro nog een poging. Die deal ketste af. Brighton ziet in de vijfvoudig Oranje-international een van de grote zomerkaankopen. Bij The Seagulls kan Pröpper onder meer teamgenoten worden van oud-Vitesse-speler Isaiah Brown, die wordt gehuurd van Chelsea.

Twee jaar geleden nam PSV Pröpper over van Vitesse. Hij en Brown speelden in Arnhem niet samen. In Eindhoven groeide Pröpper uit tot een vaste waarde. Opvallend genoeg hield Phillip Cocu hem ruim een week geleden op de bank, toen PSV het thuis in de voorronde van de Europa League opnam tegen NK Osijek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen