Feyenoord-held Jones: "Ons team nog aan het opbouwen"

6 augustus 2017, 10:58

Brad Jones ziet ruimte voor verbetering bij Johan Cruijff Schaal-winnaar Feyenoord. De doelman eiste zaterdagavond een hoofdrol voor zich op in de beslissende strafschoppenserie. Hij stopt twee strafschoppen van Vitesse.

Voor Jones is het logisch dat Feyenoord beter kan. "We zijn pas net klaar met de voorbereiding. We zijn ons team nog aan het opbouwen", zegt de Australiër op de website van de Rotterdammers. "Er zijn wat nieuwe spelers. Zij moeten wennen en zich aanpassen aan ons en wij aan hen. Dat heeft tijd nodig. Vandaag hebben we weer negentig minuten gehad om daar aan te werken. Dat is belangrijk met het oog op de start van de competitie volgende week."

Jones groeide zaterdag zelf uit tot held. "Hier train je op als keeper, dat je snel en krachtig ballen kunt tegenhouden en ver kunt reiken", reageert de doelman, die de gelijkmaker van Alexander Büttner vanaf de penaltystip niet kon stoppen "Ik had gehoopt dat het binnen negentig minuten beslist zou zijn en had ook graag de strafschop in de reguliere speeltijd gekeerd. Maar op deze manier winnen, voor onze eigen supporters, betekent een mooi begin van het seizoen."

Bekijk ook: 

Botteghin: "Jammer dat er geen Vitesse-fans waren"

Diks: "Paar minuten later pas een penalty

'Gifkikkertje' Linssen: "Nooit geluk met loterijen..."

Interview: Makkelie geeft uitleg na doldwaze minuut

Geen Vitesse-fans bij JC Schaal: duidelijke les voor KNVB

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen