Depay wint ruim met Olympique Lyon, OGC Nice onderuit

5 augustus 2017, 22:10

Olympique Lyon is na een uitstekende competitiestart zaterdag de nieuwe koploper van de Ligue 1. De ploeg van Bruno Genesio won gemakkelijk met 4-0 van Strasbourg. Memphis Depay begon in de basis en speelde negentig minuten mee. 

Lyon kwam in de eerste helft op voorsprong dankzij een treffer van Mariano Diaz. De thuisploeg was de bovenliggende partij, maar wist dat pas na rust echt in de score uit te drukken. Daarbij had Lyon een klein beetje hulp nodig van de arbitrage. Nabil Fekir verdubbelde na een uur de score namelijk vanaf de penaltystip. 

Omdat Diaz en Fekir beiden nogmaals wisten te scoren eindigde het duel uiteindelijk in 4-0. Memphis speelde de gehele wedstrijd mee terwijl Kenny Tete geen minuten maakte. Bertrand Traoré, vorig seizoen nog speler van Ajax, werd na 78 minuten gewisseld.

Saint-Etienne-Nice

OGC Nice deed tegen Ajax uitstekende zaken in de voorronde Champions League, maar is het nieuwe seizoen in de Ligue 1 niet zo goed begonnen. Op bezoek bij Saint-Etienne ging de ploeg van Lucien Favre met 1-0 onderuit. Jonathan Bamba tekende al na vier minuten voor wat het enige doelpunt van de wedstrijd zou blijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen