Ten Hag reageert op loting Utrecht: "Prachtig affiche"

4 augustus 2017, 18:53

Erik ten Hag vindt Zenit St. Petersburg een mooie loting voor FC Utrecht in de play-offs van de Europa League. De Domstedelingen konden bijna niet zwaarder loten dan de meervoudig kampioen van Rusland. Utrecht schakelde donderdag Lech Poznan uit.

"Dit is een prachtig affiche", zegt Ten Hag tegen FOX Sports. "Zenit heeft natuurlijk een sterke ploeg, een van de beteren in Rusland. Zij zijn meerdere malen kampioen geworden en spelen in een super nieuw stadion. Het is denk ik echt een belevenis om daar te voetballen. De naam zegt voldoende, daar meten we de kracht ook aan. Ik ken de ploeg verder niet. Daar moeten we ons verder in verdiepen en kijken waar onze kansen liggen."

Utrecht leverde donderdag een knappe prestatie door in Polen Lech Poznan uit te schakelen. Een dag later liet Ten Hag zijn selectie nog een keer trainen op Poolse bodem. De basis trainde binnen, de reserves stonden buiten. "Om zo snel mogelijk in het herstel te komen. Fysiologisch is dat het allerbeste. Als spelers weer gaan reizen, raken zij vermoeid. Bij thuiskomst is het mentaal ook lastiger om te trainen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen