Keizer over loting Europa League: "Pittige tegenstander"

4 augustus 2017, 15:13

In het Zwiterse Nyon werd Ajax vrijdagmiddag gekoppeld aan Rosenborg BK uit Noorwegen. Een pittige loting, aangezien de vijf andere mogelijke tegenstanders op papier gemakkelijker waren. Marcel Keizer vindt dat ook.

Ajax kon Rosenborg BK, FC Oleksandriya (Oek), Skënderbeu Korçë (Alb), Rheindorf Altach (Oos), FK Vardar (Mac) en Süduva Marijampolè (Lit) treffen. Met de kampioen en koploper van Noorwegen is er geen sprake van een gemakkelijke loting. "Uit de pot van tegenstanders die we konden krijgen, is dit één van de zwaardere", stelt Keizer dan ook vast bij FOX Sports. "We gaan ze nog bekijken, maar ik hoorde al wel dat ze veel fysiek hebben. Nicklas Bendtner (oud-Arsenal) is hun spits en ze staan bovenaan in de competitie. Het is wel een pittige tegenstander."

Rosenborg staat momenteel bovenaan in de Noorse competitie, die al zeventien speelronden onderweg is. "Of dat een voor- of een nadeel is weet ik niet. Wij moeten er gewoon klaar voor zijn", besluit Keizer. Net als Ajax deed Rosenborg mee aan de voorrondes van de Champions League. De ploeg werd in de derde ronde geëlimineerd door Celtic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen