Schuurman: "Schat dat ik nu op zeventig procent zit"

Schuurman: "Schat dat ik nu op zeventig procent zit"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 augustus 2017 – Jari Schuurman hoopt over twee weken weer volledig fit te zijn. De 20-jarige middenvelder van Feyenoord, afgelopen seizoen verhuurd aan Willem II, werd eind juni getroffen door het zogeheten rotavirus. Door het virus stond hij een groot deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan de kant.

"Ik schat dat ik nu weer op zeventig procent zit. Ik doe, sinds een week, ook weer grote delen van de training met de spelersgroep mee. Ik hoop dat ik met een paar weken weer helemaal fit ben", zegt Schuurman op de website van zijn management Wasserman. Hij heeft ook al meegedaan in twee oefenduels. Vorige week speelde hij tegen Plymouth Argyle een kwartier, afgelopen zondag kwam hij tegen FC Den Bosch tot dertig minuten.

Schuurman lag twee weken op bed met het virus. "Ik heb anderhalve week koorts en diarree gehad en ik moest veel overgeven", vertelt hij. De middenvelder bracht zelfs een dag in het ziekenhuis door. "Op een gegeven moment ging het maar niet beter, dus toen hebben ze in het ziekenhuis een aantal tests uitgevoerd. Gelukkig mocht ik diezelfde dag wel alweer naar huis."

"Als ik echt weer fit ben, hoop ik natuurlijk op meer kansen in het eerste van Feyenoord. Daar ben ik momenteel mee bezig. Ik wil me bij Feyenoord laten zien en dat kan nu gelukkig weer", beschrijft Schuurman zijn doelen voor het nieuwe seizoen.

gerelateerd