Arsenal verliest van Sevilla, maar wint eigen toernooi wel

30 juli 2017, 23:50

Ondanks dat Arsenal niet de meeste punten heeft behaald, heeft de Londense club de Emirates Cup in eigen stadion weten te winnen. De ploeg van Arsene Wenger verloor zondag met 1-2 van Sevilla, maar is door het merkwaardige toernooisysteem toch de winnaar van het evenement geworden.

Op de Emirates Cup telt elk doelpunt ook als punt en daardoor eindigde Arsenal bovenaan in de groep van vier ploegen. De Londenaren wonnen zaterdag met 5-2 van Benfica, maar verloren zondag van Sevilla. De Spaanse formatie won zaterdag al met 0-1 van RB Leipzig en zegevierde vandaag ook tegen Arsenal, maar is door de regels van het toernooi toch tweede geworden in de groep. Benfica, dat zaterdag van Arsenal verloor en zondag met 2-0 won van Leipzig, werd derde.

Zondag kwam Sevilla door een goal van Joaquin Correa na rust op voorsprong, waarna Alexandre Lacazette met zijn eerste goal in het Emirates Stadium de stand op 1-1 bracht met een intikker. Niet veel later bepaalde Steven N'Zonzi de eindstand op 1-2 met een heerlijke geplaatste bal. Genoeg om het toernooi te winnen was dat dus niet voor Sevilla.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen