Stans blijft ondanks bijrol bij NAC: "Honderd procent zeker"

29 juli 2017, 11:57

Het competitieseizoen moet nog beginnen, maar Jeff Stans weet nu al dat hij buiten de basisploeg van NAC Breda gaat vallen. Dat heeft trainer Stijn Vreven onlangs aangekondigd in de media. Ondanks zijn bijrol is de ervaren middenvelder niet van plan om te vertrekken uit het Rat Verlegh Stadion.

Dat geeft de 27-jarige middenvelder aan in conclaaf met BN De Stem. "Ik hoop van harte dat ik dit jaar kan laten zien dat ik het voetballen niet verleerd ben." Stans heeft weinig uitzicht op speeltijd, maar hoeft van de club ook niet te vertrekken. "Ze hebben niet gezegd dat ik weg moet of weg kan. Dat is helemaal niet ter sprake gekomen."

"Dit seizoen blijf ik bij NAC, honderd procent", vervolgt hij. Een vertrek ziet hij totaal niet zitten. "Sterker nog, ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd: 'Je hoeft niet rond te kijken.' Want zelfs hij vroeg, 'Wat wil je?' Hij leest ook de berichten over mij op het internet dat ik niet speel en wordt erop aangesproken. Er is veel concurrentie, toch weet ik zeker dat mijn kwaliteiten boven komen drijven. Het eredivisievoetbal ligt mij beter. Ik ben geen speler die op volle snelheid zes man voorbij rent en de bal in de bovenhoek jaagt, maar een teamspeler. Dan komt het mij ten goede als ik met betere spelers om me heen speel en op een beter niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen