Heracles achter gesloten deuren langs De Graafschap

28 juli 2017, 16:44

Heracles Almelo en De Graafschap hebben alsnog een onderlinge oefenwedstrijd gespeeld. Het was de bedoeling dat beide teams elkaar vanavond (vrijdag) zouden treffen in Epe, maar op last van de gemeente ging er een streep door dat plan. Heracles en De Graafschap speelden in het Polman Stadion achter gesloten deuren alsnog tegen elkaar. De thuisclub won met 4-1.

Jeff Hardeveld kopte Heracles in de openingsfase uit een vrije trap van Brandley Kuwas op voorsprong. Tien minuten na rust kwam De Graafschap langszij via Fabian Serrarens, maar uiteindelijk liep Heracles uit naar een ruime overwinning. Brahim Darri, Reuven Niemeijer en Paul Gladon bepaalden met elk één doelpunt de eindstand op 4-1.

Heracles begint het nieuwe Eredivisie-seizoen op 12 augustus met een thuiswedstrijd tegen Ajax.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!