Vitesse huurt verdediger Miazga wederom van Chelsea

28 juli 2017, 15:55

Voor het tweede jaar op rij gaat Matthew Miazga in Arnhem acteren. Vrijdag is duidelijk geworden dat Vitesse de centrumverdediger wederom huurt van Chelsea, nadat hij afgelopen seizoen ook al bij die club speelde.

De 22-jarige verdediger speelde met de Verenigde Staten op de Confederations Cup en heeft zich daarna bij de selectie van Vitesse gevoegd. Hij is blij met zijn rentree. "Ik kijk met veel plezier terug op mijn eerste jaar bij Vitesse", spreekt hij op de clubwebsite. "Ik voelde me heel erg welkom en we hebben met z'n allen historisch succes geboekt. Dat succes wil ik komend seizoen uitbouwen en mijzelf blijven ontwikkelen. Daarom ben ik ook zo snel mogelijk teruggekomen na het winnen van de Gold Cup. We gaan met z'n allen strijden voor de tweede prijs in de historie van de club."

Technisch directeur Matt Miazga is tevreden met de komst van de Amerikaan. "We wilden Matt graag nog een jaar in onze selectie hebben en op deze manier hebben we ook de posities in de defensie dubbel bezet. Dat hij weer voor ons gekozen heeft én direct na de Gold Cup wilde aansluiten kenmerkt zijn mentaliteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen