Immers met Chinezen op het veld: "Kunnen wel voetballen"

28 juli 2017, 11:20

ADO Den Haag is momenteel op trainingskamp in China en dus vond United Vansen het een goed plan om drie Chinese spelers mee te laten trainen met de eredivisionist. Middenvelder Lex Immers is te spreken over het drietal, maar kan nog niet zeggen of het versterkingen zouden kunnen zijn.

Het drietal Cai Xinyu, Cao Hanchen en Chen Hongzhen verscheen bij de eerste training van ADO in China op het trainingsveld. Dat kwam als een verrassing voor Lex Immers. "Ik zag vanochtend bij het tapen een Chinese speler staan en op het trainingsveld zag ik dat het er drie waren. Dus ik wist het niet van tevoren", zegt hij tegen Omroep West.

De spelers sloegen geen modderfiguur bij de rustige training, zegt Immers. "Ze maakten in principe een prima indruk. Ze spreken moeizaam Engels, maar ze passen zich goed aan. Alle drie kunnen ze wel voetballen, maar hier heerst een hele andere cultuur in het voetbal. Dat zie je ook wel direct", aldus de middenvelder, die niet weet of de Chinezen versterkingen zouden kunnen zijn. "Zulke jongens moet je gewoon zien in een wedstrijd, dat is heel anders."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen