PSV contracteert Kardes en huurt zestienjarige Noor

26 juli 2017, 17:56

PSV heeft Gökhan Kardes gecontracteerd, zo melden de Eindhovenaren woensdag via de officiële kanalen. De verdediger maakt al dertien jaar deel uit van de jeugdopleiding en zet nu zijn handtekening onder een verbintenis voor één seizoen.

De 20-jarige Kardes maakt deel uit van de selectie van Jong PSV en kwam afgelopen seizoen tot zes duels in de Jupiler League. "Ik ben heel blij dat ik een contract kan tekenen bij de club waar ik al dertien jaar speel. Mijn broer, die in Turkije speelt, speelde in het verleden ook in de jeugd van PSV en hij heeft me aangeraden zolang als het kan bij PSV te blijven", zegt de verdediger op de clubwebsite.

Voor het komende seizoen is de doelstelling voor de Turks-Belgische verdediger duidelijk: meer minuten maken. "De club is echt heel groot en goed voor je. Nu is het aan mij om me komend seizoen te blijven ontwikkelen en meer minuten te maken."

Kjølø

Daarnaast maakt PSV ook melding van het huren van het Noorse talent Mathias Kjølø. Hij komt over van Valerenga IF en speelt het komende seizoen in Eindhoven. "Toen ik hier op stage was heb ik meegespeeld met een toernooi. Daar heb ik een ontzettend goed gevoel aan overgehouden. PSV voelt als een familie. Ook de goede ervaren trainers hier spreken me erg aan", vertelt de 16-jarige middenvelder op de website van de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen