NEC stalt Mauk in vaderland, valste start Eghan bij Eagles

26 juli 2017, 11:21

Stefan Mauk is komend seizoen niet met NEC te bewonderen in de Jupiler League. De 21-jarige middenvelder is uitgeleend aan Melbourne City FC, een club uit zijn vaderland Australië. Het gaat om een huurovereenkomst met een optie tot koop en een doorverkooppercentage, zo meldt NEC via de officiële clubkanalen. 

Na twee wedstrijden in de Eredivisie vertrekt Mauk dus alweer bij NEC. Technisch directeur Remco Oversier legt uit waarom de middenvelder elders gestald wordt. "Stefan heeft bij NEC een moeilijk jaar achter de rug en gezien de huidige bezetting op de posities waar hij voor in aanmerking komt, is het nog maar de vraag hoe zich dat dit seizoen gaat ontwikkelen. Zoals elke speler heeft hij de ambitie om veel speelminuten te maken en bij Melbourne City FC heeft hij daar komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid meer kans op dan bij ons."

Eghan

Ondertussen heeft Go Ahead Eagles, de andere degradant uit de Eredivisie, bekendgemaakt dat Shadrach Eghan een fikse enkelblessure heeft opgelopen in de oefenwedstrijd tegen Excelsior. De Ghanese zomeraanwinst heeft geen breuk overgehouden aan de charge van Jurgen Mattheij, maar kampt wel met bandletsel. De middenvelder kan zodoende de komende tijd niet in actie komen voor de Eagles, dat de speler oppikte na perioden bij FC Twente, het Noorse Stabaek IF en het Deense Vendsyssel FF.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen