Fiorentina-parel Bernardeschi voor veertig miljoen naar Juve

Fiorentina-parel Bernardeschi voor veertig miljoen naar Juve

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 juli 2017 – Enkele uren nadat hij door een grote groep fans van Juventus werd onthaald, zijn de laatste formaliteiten rondom de transfer van Federico Bernardeschi afgerond. De 23-jarige aanvaller tekent voor vijf seizoenen bij Juventus, dat hem voor veertig miljoen euro overneemt van Fiorentina.

Met elf doelpunten in het afgelopen Serie A-seizoen wekte Bernardeschi de interesse van Juventus, dat er door de komst van de international weer een optie bij heeft op de vleugel. Zijn uitstekende prestaties in het afgelopen jaar betekenden zijn doorbaak, aangezien hij in het seizoen daarvoor bleef steken op twee doelpunten. De 23-jarige buitenspeler, die negen interlands voor Italië heeft afgewerkt, levert Fiorentina veertig miljoen euro op. Dat bedrag maakt Juventus zelf wereldkundig en kan nog oplopen tot 45 miljoen. 

De regerend landskampioen hengelde deze zomer ook al Wojciech Szczesny, Douglas Costa, Rodrigo Betancur en Mattia De Sciglio binnen.

Reacties

gerelateerd