Draaikont Cassano levert contract tóch in bij Hellas Verona

Draaikont Cassano levert contract tóch in bij Hellas Verona

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 juli 2017 – De Antonio Cassano-soap bij Hellas Verona gaat verder. De 35-jarige veelbesproken spits vertrekt tóch bij de Serie A-club. Nog geen week geleden wilde Cassano met pensioen gaan, maar de Italiaan bedacht zich een paar uur later en bleef toch bij de club. Beide partijen bevestigen nu alsnog de contractbeëindiging. Hij hangt zijn schoenen niet definitief aan de wilgen.

"Het zit tussen de oren. Hij kan het niet aan. Fysiek zag het er goed uit",  zegt Hellas Verona-voorzitter Maurizio Setti tegen het Italiaanse persbureau Ansa. "Maar het is hem niet gelukt om rustig in een groep te blijven. Hij wilde thuis zijn. Hij had zijn pieken en dalen. Hij sprak, en was daarna stil. Zonde, want we hebben er alles aan gedaan."

Cassano bracht via de Twitter van zijn vrouw het volgende statement naar buiten: "Ik ben niet van plan te stoppen met voetbal. Ik had geen zin meer om door te gaan bij Hellas Verona. Fysiek ben ik heel goed. Mentaal ben ik niet gestimuleerd om door te gaan bij deze club. Ik wil de voorzitter, de technisch directeur, de trainer en de groep bedanken."

Lees ook: Cassano bedenkt zich binnen paar uur en blijft bij Verona

Reacties

gerelateerd