Bijlow kijkt uit naar nieuw seizoen: "Met selectie zit het goed"

23 juli 2017, 23:51

Justin Bijlow keerde na het EK Onder-19 met een goed gevoel terug bij Feyenoord. De derde doelman van de Rotterdammers debuteerde nog niet in het eerste elftal, maar kijkt vast uit naar het komende seizoen. Hij stelt dat Feyenoord ondanks het verlies van vele sterkhouders een goede selectie heeft.

Bijlow blikt met een goed gevoel terug op het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk. "Ik ben blij dat ik er weer bij ben", zegt de doelman tegenover Feyenoord TV. Voor de negentienjarige jeugdinternational was het met het EK Onder-19 een drukke zomer. "Ik denk dat ik een goed EK heb gespeeld. Het is belangrijk geweest voor mijn ontwikkeling. Je speelt op internationaal niveau tegen leeftijdsgenoten en alles draait om de resultaten. Daar moet je wat voor over hebben."

Voor Bijlow ging vrijwel direct erna de aandacht weer volledig naar Feyenoord en het nieuwe seizoen. "Jongens als Rick Karsdorp en Terence Kongolo zijn weg. Dat waren ook de druktemakers in de kleedkamer, dus dat verandert wel iets. Maar ik denk dat de jongens die zijn gekomen goede vervangers zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen