Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cahill captain van Chelsea, dat door Chinees stof gaat

Cahill captain van Chelsea, dat door Chinees stof gaat

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 juli 2017 – Antonio Conte heeft Gary Cahill aangewezen als nieuwe aanvoerder van Chelsea. De Italiaanse manager vindt de 31-jarige verdediger de meest geschikte persoon om de verantwoordelijkheid te dragen bij de regerend kampioen van Engeland, zo heeft hij laten weten vanuit China.

Het mag geen verrassing heten, aangezien Cahill vorig seizoen bij de afwezigheid van de inmiddels naar Aston Villa overgestapte John Terry al de aanvoerdersband droeg. De Engelse international maakte al 239 keer zijn opwachting voor Chelsea, dat hem in 2012 overnam van Bolton Wanderers. "Ik denk dat het goed is om door te gaan met Cahill. Als hij speelt, dan is het juist om hem de band te laten dragen. Hij speelt hier al lang en beschikt over de goede eigenschappen", zegt Conte volgens de Evening Standard.

Kenedy
Ondertussen is er ook minder positief nieuws te vermelden bij Chelsea. De Londense topclub heeft haar excuses moeten aanbieden richting China, waar het momenteel op trainingskamp is. De reden hiervoor zijn berichten van de 21-jarige Kenedy, die zich op Instagram niet al te positief uitliet over China. Hij schreef onder meer 'klote China' bij een foto en plaatste ook een update van een slapende beveiligingsmedewerker, die hij 'idioot' noemde.

Chelsea heeft daar haar excuses voor gemaakt. "We zijn onaangenaam verrast door de berichten van een van onze jonge spelers, Kenedy. Het heeft veel negatieve reacties teweeggebracht. Ook al heeft hij de berichten snel verwijderd en zijn excuses aangeboden, de schade was al aangericht. We zeggen nogmaals sorry voor de situatie. Zijn acties waren een fout, waarvan hij zal leren", zo klinkt het in een persbericht van Chelsea.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd