Lens wellicht onhoudbaar: "Geef alles voor Sunderland"

23 juli 2017, 13:28

Sunderland zette zaterdag Bradford City in een oefenwedstrijd met 2-3 aan de kant. Jeremain Lens was uitblinker aan de zijde van The Black Cats en maakte indruk met een geweldig solodoelpunt. De Nederlander, die ook nog een assist leverde aan Josh Maja, was deze oefencampagne ook al trefzeker tegen Livingston en Hartlepool United. Speelt de begeerde aanvaller na de zomer nog in het Stadium of Light?

Lens, vorig seizoen uitkomend voor Fenerbahçe, draait dus lekker aan het begin van het seizoen. "Het is altijd mooi om doelpunten te maken", zegt de aanvaller op de website van Sunderland. "Soms maak je prachtige goals en soms maak je normale doelpunten, gelukkig maak ik momenteel de mooie treffers. Ik voel me fit en hoop dat ik zo door kan gaan."

Omdat Sunderland afgelopen seizoen uit de Premier League degradeerde, stevent Lens af op een seizoen in de Championship. "Ik ben speler van Sunderland en daarom geef ik alles voor deze club. Ik blijf vechten en hard werken en hoop dat ik dan doelpunten blijf maken", zegt Lens. De vraag is of hij te behouden is voor Sunderland, aangezien deze club dus gedegradeerd is en er onder meer Turkse belangstelling is voor Lens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen