West Ham breekt clubrecord voor oud-Tukker Arnautovic

22 juli 2017, 19:30

West Ham United heeft een clubrecord gebroken om zich te kunnen versterken met Marko Arnautovic. De Londense club heeft 20 miljoen Britse pond (ruim 22,2 miljoen euro) op tafel gelegd om de 28-jarige aanvaller uit Oostenrijk over te nemen van Stoke City. Met bonussen kan de transfersom zelfs nog oplopen tot 25 miljoen Britse pond (27,8 miljoen euro).

Arnautovic heeft een verbintenis voor vijf seizoenen getekend bij West Ham United. De oud-speler van FC Twente had nog één jaar contract bij Stoke City, dat hem in september 2013 voor een kleine 3 miljoen euro wegkocht bij Werder Bremen. In het verleden kwam de Oostenrijks international ook uit voor Internazionale. Hij begon zijn profloopbaan bij FC Twente.

"Iedereen weet dat West Ham een grote club is en ik ben blij dat ik daar nu deel van uitmaak. Ik kan niet wachten om hier te beginnen", reageert Arnautovic op de website van zijn nieuwe werkgever. "Het voelt speciaal om speler van West Ham te zijn. Ze zijn gek van voetbal en dat is waar ik van hou. De club is groeiende en wordt steeds beter. Om die reden ben ik hierheen gekomen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen