Oefenduel tussen PEC en Genclerbirligi gestaakt na opstootje

Oefenduel tussen PEC en Genclerbirligi gestaakt na opstootje

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 juli 2017 – Het oefenduel van PEC Zwolle tegen Genclerbirligi van vrijdagavond kreeg een bijzonder einde. Met nog tien minuten te gaan werd de wedstrijd namelijk gestaakt omdat de Turkse tegenstander niet te spreken was over het besluit van Danny Makkelie om na een rode kaart voor Ahmet Oguz ook de trainer weg te sturen.

Op het moment dat het duel gestaakt werd, stond het 2-0 voor de Eredivisionist. PEC Zwolle kwam in de eerste helft op voorsprong nadat Erik Bakker een strafschop benutte. Vlak voor rust werd het zelfs 2-0 voor de Zwollenaren. Youness Mokhtar was het eindpunt van een goede aanval.

Na de pauze lag het initiatief bij Genclerbirligi, maar de Turken wisten dat niet uit te drukken in de score. Met nog iets meer dan tien minuten te gaan stuurde Makkelie Oguz van het veld, hij kreeg tweemaal geel nadat hij binnen de minuut tweemaal een overtreding beging. Trainer Ümit Özat werd vervolgens naar de tribune gestuurd wegens protesteren. Daarop ontstond een opstootje en besloot de scheidsrechter om het duel definitief te staken.

Reacties

gerelateerd