PEC Zwolle verlengt contract Thomas tot medio 2019

21 juli 2017, 17:28

PEC Zwolle heeft het contract van Ryan Thomas opengebroken en verlengd. De middenvelder uit Nieuw-Zeeland tekent een jaar bij en ligt nu tot medio 2019 vast. De 22-jarige Thomas speelt al sinds de zomer van 2013 in dienst van PEC en begint nu aan zijn vijfde seizoen bij de club.

Thomas speelde in totaal 121 officiële wedstrijden voor PEC Zwolle waarin hij dertien keer trefzeker was. "Toen ik vier jaar geleden in Zwolle aankwam, had ik niet durven dromen dat het zo'n mooi avontuur zou worden. Met deze club heb ik prijzen gewonnen en ben ik ook nog eens uitgegroeid tot international van mijn land. Aangezien ik nog genoeg ruimte zie voor verdere ontwikkeling en ik het simpelweg enorm naar mijn zin heb bij PEC Zwolle, heb ik besloten mijn contract te verlengen", zegt hij op de clubwebsite.

Ook Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, is blij dat Thomas besloten heeft om langer te blijven. "Het spreekt voor zich, dat ik uitermate blij ben met deze contractverlenging. Ryan is een jongen van de club en heeft in zijn jaren hier een sterke ontwikkeling doorgemaakt waar de rek nog lang niet uit is", laat hij weten. Nijkamp legt uit dat de contractverlenging mede mogelijk werd gemaakt door het spelersinvesteringsfonds 2.0 (SIF) waarmee sinds deze zomer een samenwerking is. "Het geeft PEC Zwolle meer ruimte om te handelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen