Willems legt keuze uit: "Vooral belangrijk om nu te spelen"

21 juli 2017, 16:30

Jetro Willems verruilt PSV voor Eintracht Frankfurt. De verdediger wil een voorbeeld nemen aan Georginio Wijnaldum om met tussenstappen uiteindelijk bij een topclub terecht te komen. Na enkele jaren in Eindhoven zegt hij toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Voor Willems was de keuze voor Eintracht Frankfurt een kwestie van een goed gevoel. "Ook mijn vader vond dit een betere stap dan de andere clubs die interesse toonden. Ik sprak ook Georginio Wijnaldum en die zei eigenlijk hetzelfde", legt hij tegenover PSV TV zijn keuze uit. "Voor een jonge speler is het vooral belangrijk om te spelen en dat het een sterke competitie is. Datzelfde zag je bij Wijnaldum. Hij maakte eerste de stap naar Newcastle United en is nu een belangrijke speler bij Liverpool."

Om die reden wilde Willems ook niet direct voor een topclub kiezen. "Je ziet dan best vaak dat het misgaat. Ik vind het vooral belangrijk dat ik ga spelen", zegt de verdediger, die PSV wel gaat missen. "Ik heb hier toch zes of zeven jaar gespeeld, ik ga alles missen. Ik vind het ook wel spannend: een nieuwe omgeving, nieuwe mensen, nieuwe cultuur. Maar ik denk dat het voor mij beter is." Wel moet hij de komende maanden hard gaan werken aan zijn Duits. "Dat heb ik laten vallen tijdens mijn schooljaren", klinkt het lachend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen