Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cillessen wil niet naar Crystal Palace: "Gelukkig in Barcelona"

Cillessen wil niet naar Crystal Palace: "Gelukkig in Barcelona"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 juli 2017 – Marc-André ter Stegen verlengde afgelopen seizoen zijn contract bij Barcelona. Toch denkt tweede keus Jasper Cillessen nog niet na over een vertrek uit Camp Nou. Zelfs Crystal Palace, waar zijn oud-trainer Frank de Boer aan het roer staat, is vooralsnog geen optie voor hem.

"Ik heb ook niet met Frank gesproken", zegt de oud-Ajacied tegenover ESPN. "Ik ken hem heel goed, maar nee, ik heb geen intentie om daar naartoe te gaan. Ik ben hier gelukkig en heb zelfs mijn eerste persconferentie in het Spaans gedaan. Ik ken mijn situatie hier en hoop dat deze snel gaat veranderen."

Waar Cillessen niet met De Boer heeft gesproken, had hij wel al veelvuldig contact met de nieuwe bondscoach Dick Advocaat. "Hij wil de kwaliteit die je hebt elke keer terug op het veld zien. En dat heb ik gedaan. Dat denk ik tenminste. In zowel de voorbije twee interlands, als op de trainingen en als in de bekerwedstrijden bij Barcelona."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd