Gold Cup: Verenigde Staten en Costa Rica naar halve finale

20 juli 2017, 08:06

De Verenigde Staten en Costa Rica hebben de halve finale van de Gold Cup bereikt. In de kwartfinale waren de gastheren woensdagnacht (Nederlandse tijd) met 2-0 te sterk voor El Salvador. Costa Rica klopte Panama in de slotfase (1-0).

Verenigde Staten – El Salvador

Zonder al te veel problemen versloegen de Verenigde Staten El Salvador, dat als beste nummer drie de laatste acht had bereikt. Het organiserende land won met 2-0 dankzij doelpunten van Omar González en Eric Lichaj (foto). Zij scoorden beiden in de laatste vijf minuten van de eerste helft.

Costa Rica – Panama

Costa Rica had meer moeite met Panama, dat in de poulefase gelijk was geëindigd met de Verenigde Staten. Een eigen doelpunt van Anibal Godoy, een klein kwartier voor het eindsignaal, leverde Costa Rica de overwinning op. Godoy kopte een vrije trap achter zijn eigen doelman.

Komend weekend staan de Verenigde Staten en Costa Rica tegenover elkaar in de halve finale. De andere halve finale gaat tussen de winnaar van Jamaica – Canada en Mexico – Honduras. Zij komen donderdagnacht tegen elkaar in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen