De Boer met Crystal Palace onderuit, Arsenal langs Bayern

19 juli 2017, 16:41

Het Crystal Palace van Frank de Boer moest woensdag in een oefenduel de meerdere erkennen in Liverpool. De Premier League-clubs troffen elkaar als onderdeel van het trainingskamp in Hong Kong. Liverpool was uiteindelijk met 2-0 te sterk.

Jürgen Klopp koos ervoor om met een B-formatie te beginnen tegen Crystal Palace. Zo moest ook Georginio Wijnaldum plaatsnemen op de bank, hij viel in de tweede helft in. De van AS Roma overgenomen Mohamed Salah kreeg eveneens speelminuten. De doelpunten vielen pas na rust. Na een uur spelen opende Dominic Solanke de score. Tien minuten voor tijd bepaalde Divock Origi de eindstand op 2-0.

Leicester City-West Bromwich Albion

In hetzelfde toernooi om de Premier League Asia Trophy in Hong Kong speelde Leicester City tegen West Bromwich Albion. Dat duel eindigde in 1-1. Leicester trok uiteindelijk na strafschoppen aan het langste eind. West Bromwich kwam op voorsprong dankzij een treffer van Jay Rodriguez. De gelijkmaker kwam op naam van Riyad Mahrez. Beide doelpunten vielen in de eerste helft.

Bayern München-Arsenal

In de Champions Cup waren Bayern München en Arsenal na negentig minuten in evenwicht. Na negen minuten kwamen de Duitsers op voorsprong dankzij een benutte strafschop van Robert Lewandowski. Daar leek het bij te gaan blijven, maar in de laatste minuut van de officiële speeltijd maakte Alex Iwobi gelijk. Daarna wist Arsenal in de daarop volgende penaltyserie alsnog te winnen.

Schalke-Besiktas

Schalke 04 was woensdag in een oefenduel te sterk voor Besiktas. Door doelpunten van Amine Harit, Luke Hemmerich en Yevheniy Konoplyanka stonden de Duitsers na een uur spelen op een 3-0 voorsprong. Besiktas kwam echter terug. Cenk Tosun scoorde binnen tien minuten twee keer, maar de gelijkmaker bleef uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen