Reserves Ajax spelen gelijk tegen B-team van Lyon

18 juli 2017, 19:10

Een veredeld 'reserveteam' van Ajax heeft dinsdagavond gelijkgespeeld tegen een B-elftal van Olympique Lyon (2-2). Pas in de slotfase tekenden de Fransen voor de gelijkmaker. Ajax speelde onder meer met Klaas-Jan Huntelaar en David Neres in de basis.

Halverwege keek Ajax tegen een achterstand aan. Nadat de hardwerkende Huntelaar een goede kans op de 0-1 had gemist, tekende Aldo Kalulu op slag van rust voor de openingstreffer. Gezien het spelbeeld was de voorsprong van de Fransen terecht.

In de tweede helft herstelde Ajax zich goed. Uitblinker Frenkie de Jong (foto) bediende Vaclav Cerny, die met een droge knal de gelijkmaker binnenschoot. De Amsterdammers werden sterker en beloonden zichzelf met de 2-1. De Jong was nu, met een goed schot, het eindstation.

Het oefenduel leverde echter geen winnaar op, omdat Kalulu zijn tweede van de avond maakte. Met een vrije trap in de slotfase liet hij Ajax-doelman Stan van Bladeren kansloos. De hoofdteams staan dinsdagavond om 21.00 uur tegenover elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen