De Boer benoemt captain, Leicester moet Huth missen

18 juli 2017, 09:00

Frank de Boer heeft Jason Puncheon de aanvoerdersband gegeven bij Crystal Palace. De Nederlandse manager heeft zijn spelersgroep in zijn eerste weken op Selhurst Park geobserveerd en vindt dat de 31-jarige middenvelder de aangewezen man is om de verantwoordelijkheid te dragen.

De Boer maakte het nieuws op een persconferentie in Hongkong bekend, een dag voor de oefenwedstrijd tegen Liverpool. Puncheon was in de laatste weken van het seizoen al captain, vanwege de absentie van Scott Dann. "Hij moet een voorbeeld zijn voor de rest van het team en de jonge spelers en snappen wat de filosofie is. Ik moest eerst even iedereen leren kennen, maar er is geen twijfel: hij is onze aanvoerder. Hij weet wat de verantwoordelijkheid inhoudt", aldus De Boer.

Leicester City

Ondertussen heeft Leicester City slecht nieuws te horen gekregen. Robert Huth zal de start van het nieuwe seizoen aan zich voorbij moeten laten gaan. De 32-jarige verdediger moet geopereerd worden aan zijn enkel en kan pas over zes of acht weken weer voluit trainen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen