Fortuna speelt 3-3 tegen Besiktas, Roda neemt Brasnic niet aan

16 juli 2017, 21:04

Fortuna Sittard heeft tijdens de voorbereiding een zeer verdienstelijke oefenwedstrijd gespeeld tegen Besiktas met in de basis Ryan Babel. In Istanbul werd de regerend kampioen van Turkije op een 3-3 gelijkspel gehouden door de Limburgse eerstedivisionist.

Testspeler Lisandro Semedo was een van de spelers die zich liet gelden, hij maakte vlak voor rust de 1-1. Kort na de pauze werd het zelfs 1-2 via nieuweling André Vidigal, maar oud-PSV'er Atiba Hutchinson trok de stand snel weer gelijk. Vervolgens scoorden beide ploegen nog een keer, Jorrit Smeets produceerde de Limburgse goal.

Roda JC laat proefspeler Brasnic vertrekken

Roda JC gaat niet verder met Marc Brasnic, zo meldt De Limburger. De Duitse aanvaller hoeft niet te rekenen op een contract in Kerkrade. De spits is deze weken op proef bij Roda JC, maar zal komende week niet meegaan op trainingskamp.

Brasnic is opgeleid door Bayer Leverkusen, maar kon daar nimmer doorbreken in het eerste. Afgelopen seizoen werd hij dan ook verhuurd aan Fortuna Köln, maar ook dat was geen succesverhaal. Tijdens de voorbereiding kwam hij tot een oefenduel voor Roda JC (0-5 nederlaag tegen KAS Eupen). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen