Narsingh: "Ik heb half jaar nodig gehad om me aan te passen"

14 juli 2017, 17:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Luciano Narsingh bereidt zich voor op zijn eerste complete seizoen bij Swansea City. Zijn eerste half jaar bij de Premier League-club gebruikte de vleugelaanvaller om zich aan te passen. Afgelopen winter verruilde de 26-jarige Amsterdammer PSV voor Swansea.

Tijdens zijn vakantie op Curacao en in het Marokkaanse Marrakech zat Narsingh niet stil. Hij werkte met een individuele trainer en een persoonlijk trainingsschema. "De Premier League is de beste competitie ter wereld, dus je hebt de beste voorbereiding nodig", zegt de oud-PSV'er op de website van zijn huidige club. "Je kunt het niet gemakkelijk opnemen, want dan gaat het fout."

De rechtsbuiten speelde tot nu toe dertien wedstrijden voor Swansea. Hij bereidde drie doelpunten voor. "Ik heb een half jaar nodig gehad om mij aan te passen aan de Premier League. Ik kon meteen zien dat het spel hier veel sneller gespeeld wordt, en het fysiek zwaarder is. Ik moest hieraan werken. Ik ben blij waar ik nu sta. Nu, na een half jaar achter me, wil ik meer van mezelf laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen