Bayern handelt weer met Hoffenheim, Honda naar Mexico

14 juli 2017, 14:37

Bayern München haalde deze zomer Sebastian Rudy en Niklas Süle weg bij 1899 Hoffenheim, maar heeft nu ook een speler naar de revelatie van het vorige Bundesliga-seizoen gestuurd. Serge Gnabry wordt door de Duitse Rekordmeister uitgeleend aan de club van assistent-trainer Alfred Schreuder en verdediger Justin Hoogma.

Bayern heeft de 21-jarige Gnabry voor één seizoen verhuurd aan Hoffenheim. De 21-jarige aanvaller tekende in juni een driejarig contract in München, nadat hij op huurbasis voor Werder Bremen speelde. De Duitser wilde graag nog een keer verhurud worden om weer veel speeltijd te maken, meldt Bayern-directeur Karl-Heinz Rummenigge op de clubwebsite. "Deze garantie heeft hij bij Hoffenheim." Gnabry is oud-speler van Arsenal.

Honda

Ook Keisuke Honda wisselt van club. De voormalig Japanner van VVV-Venlo heeft AC Milan op transfervrije basis verlaten en getekend bij CF Pachuca. Deze club uit Mexico kon wel een nieuwe aanvallende impuls gebruiken, omdat Hirving Lozano ondanks verkocht werd aan PSV.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen